Klik hier om een

Over Denger

Bruiloft, Verjaardag, Congres, Zakendiner, Denger verhuur helpt u graag een extra dimensie te geven aan uw feest of bijeenkomst. Wij zijn twee autoliefhebbers die u graag kennis laten maken met onze prachtige oldtimer.

Een unieke kans om de ervaring van een oldtimer besturen te beleven!

 

Wij bieden u een oldtimer aan tegen een zeer scherpe prijs. Dit doordat wij alle onderhoud zelf uitvoeren.

 

Bruiloften

Behalve de unieke ervaring van het rijden in een prachtige Jaguar XJ6, onderscheiden wij ons in service, kwaliteit en prijs. Wij denken met u mee over uw geplande dag.

Als u bij ons langs komt, onthalen wij u zeer persoonlijk met een kop koffie. Wij nemen ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden, leggen u rustig het gebruik van de auto uit en bespreken de voorwaarden met u. Voor trouwerijen is het mogelijk om gratis de Jaguar een avond van te voren de auto op te halen en een dag later terug te brengen, mits de auto veilig gestald staat en er de vorige of volgende dag geen verhuur gepland staat.

 

Prijs

Doordat wij zelf al het onderhoud uitvoeren en geen dure kantoorpanden en garage’s bezitten, kunnen wij

u deze unieke ervaring laten beleven, voor een zeer scherpe prijs.

 

 

Overige diensten

Het onderhoud uitvoeren van uw auto te duur? Graag wijzen wij u op de goedkoopste garage van oost Nederland. Fix and Go te Hardenberg. Hier kunt u zelf naar hartelust u eigen bolide onderhouden voor een acceptabele prijs. Alle onderdelen en vloeistoffen zijn te leveren. Ruime openinstijden en deskundig advies helpen u verder. Voor meer informatie zie www.fixandgo.nl

 

Gebied

Wij zijn te vinden in Hardenberg Overijssel. Ons verhuur gebied is onder andere in Coevorden, Gramsbergen, Lutten, Slagharen, Dedemsvaart, Balkbrug, Nieuwleusen, Dalfsen, Zwolle, Bergentheim, Mariënberg, Vroomshoop, Vriezenveen, Kloosterhaar, westerhaaar vriezeveensewijk, Beerzerveld, Sibculo, Den Ham, Lemelerveld, Luttenberg, Oudleusen, Raalte, Heino en omstreken.

 

Partners

Short Lease

With Shortlease, smartrentprovides you a solution for your mobility for minimum 6 months, with free choice from a wide and varied range of cars.

Auto huren

Een auto huren in Ninove was nog nooit zo eenvoudig. Elke huurauto is voordelige geprijsd en biedt een divers aantal ophaal- en inleveropties aan voor jouw gemak. Laat je op reis inspireren door de flexibiliteit van je huurauto! En als je boekt hoef je je geen zorgen te maken over verborgen ...

Slipcursus

Onze slipcursus kan je volgen op Circuit Zolder in Limburg, in Andenne, Kortrijk of Brussel.

Auto inkoop

Auto inkoop. In deze moderne tijd overheerst het internet. Internet wordt dagelijks door miljoenen mensen gebruikt om informatie op te zoeken of te verspreiden of om producten aan te kopen en te verkopen. Ook professionele autobedrijven maken tegenwoordig steeds meer gebruik van het internet om hun aanbod auto's ...

 

Opkoper auto

INKOOP ALLE MODELEN AUTO'S SCHADE EXPORT. Met spoed alle auto's merken met of zonder schade te koop gezocht. Bellen of appen naar 0634862836 binnen 2min prijs voor uw auto.

tekst te typen.